Transport si timp de livrare

Vrem să facem cumpărăturile cât mai ușoare și mai distractive, cu un minim de costuri suplimentare și logistică. Oferim cel mai mic pret de transport, absolut oriunde in tara, prin curier rapid, 15.99 RON / comanda, iar comenzile cu valoare de peste 300 lei beneficiaza de transport gratuit !

TIMP DE LIVRARE

Stim cat este de important ca toate comenzile plasate sa ajunga in cel mai scurt timp la destinatie. De aceea va asiguram ca toate comenzile plasate pana in ora 16:30 se vor pregati si expedia in aceeasi zi. Cele sosite dupa aceasta ora se vor finaliza in ziua urmatoare.
Curierul care va asigura livrarea produselor comandate pe site-ul nostru este DPD - Dynamic Parcel Distribution S.A. Aceste este responsabil de termenul de livrare a coletelor, odata ce comanda a fost finalizata si coletele au parasit depozitul nostru.
Termenul de livrare asumat de curier, este de 24 de ore pentru zilele lucratoare dar poate ajunge si la maxim 72 de ore (exceptie facand perioadele cu Sarbatori Legale, promotiile Black Friday si alte perioade extrem de aglomerate la care se va face referire pe site).