Avertismente și îndrumări

În timp ce vă distrați, utilizand gama noastra de role, trotinete, skateboard-uri sau trotinete electrice, nu uitați să aveți grijă! Am incercat sa adunam la un loc avertismentele și indicațiile de mai jos, dar nu putem anticipa fiecare scenariu. De aceea va rugam sa va plimbati cu grija, sa cititi si sa respectati indrumarile de mai jos.

Există riscul căderii în timp ce utilizati produsele sus mentionate. Utilizandu-le va asumati riscul și responsabilitatea pentru propria bunăstare. Firma Sentexim nu este răspunzătoare pentru vătămări sau moarte accidentală rezultate din utilizarea produselor noastre.

Înainte de a începe, revizuiți manualul de utilizare pentru fiecare produs in parte și familiarizați-vă cu instrucțiunile de operare, astfel încât să puteți acționa cu atenție produsul și să-l păstrați in cea mai bună condiție.

Purtați intotdeauna echipament de protectie adecvat: cască, genunchi, cotiere si genunchiere. Purtați întotdeauna pantofi de sport adecvati.

Produsele pe care noi le comercializam sunt destinate exclusiv divertismentului personal. Folosiți-le numai acolo unde acest lucru este permis. Este posibil să nu aveți voie să mergeți pe trotuare sau pe străzi.

În timp ce învățați să utilizați aceste produse, asigurați-vă că aveți alaturi o persoana de incredere pentru a vă ajuta să vă echilibrați, până când sunteți pregătiți cu echilibrarea pe cont propriu. Relaxați-vă picioarele în timp ce călătoriți si tineti genunchii ușor îndoiți. Acest lucru ajută la menținerea echilibrului atunci când întâlniți un teren neuniform.

Incurajam utilizarea produselor pe care le comercializam de catre minori, numai in prezenta si sub supravegherea unui adult

Evitați să călătoriți peste obstacole și pe terenuri alunecoase sau umede, cum ar fi zăpada, gheața și suprafețele umede.

Nu utilizati produsele în ploaie. Evitați să le utilizati pe pante abrupte.sau pe suprafete cu pietris, nisip sau ramuri mici

Evitați să călătoriți în spații înguste sau unde există obstacole.

Nu utilizati produsele pe distanțe lungi sau la viteze mari.

Nu utilizați în apropierea vaporilor inflamabili, a lichidelor, a prafului sau a fibrelor și a altor pericole de incendiu.

Evitati sa va opriți brusc. Asigurati-va intotdeauna cand folositi aceste produse in apropierea pietonilor

Nu utilizati telefonul mobil in timp ce utilizati aceste produse. Nu le utilizati în locuri slab luminate sau întunecate.

Orice trotineta, trotineta electrica, skateboard sau longboard poate susține numai o singură persoană. Nu lăsati doi sau mai mulți oameni să se plimbe.

Greutatea utilizatorului și a bunurilor sale nu trebuie să depășească sarcina maximă indicată pe site-ul https://sentexim.ro sau în manualul de utilizare, în caz contrar s-ar putea să cădeți, să fiți răniți sau să deteriorați produsul. Depășirea capacității de greutate a unității poate duce la dificultăți in controlul produsului. Acest lucru este valabil mai ales când folositi trotinete sau biciclete electrice, deoarece acestea pot atinge viteze periculoase.

Asigurați-vă că viteza vehiculului este operațională pentru dvs. și pentru ceilalți și ca puteti să va opriti în orice moment.

Daca sunteti un grup de prieteni care folositi astfel de articole, păstrați o distanță confortabilă unii față de ceilalti pentru a evita coliziunile.

În cazul în care aparatul dvs. este deteriorat, perforat sau nu funcționează în totalitate, vă rugăm să nu il mai folositi și să contactați unitatile noastre de service.